Agropack '96 Kft. - Szolgáltatásaink

Az Agro-Pack 96 Kft. több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a különféle
folyékony növény védőszerek kiszerelésében, illetve azok bérkiszerelés keretében történő előállításában.
Cégünk fő profilja nagy kiszerelésű folyékony növény védőszer kis kiszerelésbe (ampullától - 20 literig) történő töltése. Ampullázó gépeink 1 - 20 ml-es intervallumban töltenek és zárnak.
Beruházásaink döntő részét évről évre annak érdekében végezzük, hogy a gyártó és kiszerelő
technológiáink minél inkább megfeleljenek a szakmai, a minőségi, a biztonsági, és nem utolsó sorban a környezetvédelmi előírásoknak. A folyékony alapú növény védőszerek kiszerelési technológiájának megvalósítása érdekében szintén erőfeszítéseket tettünk. Ennek eredményeként cégünk olyan kiszerelő gépsorral rendelkezik, amely alkalmas arra, hogy a kiszerelendő anyag nagy termelékenységgel emberi kéz érintése nélkül kerüljön letöltésre, majd nagyfrekvenciás garanciazárral kerüljön lezárásra. A gépsorral 50 ml - 10 literig terjedő intervallumban tudunk tölteni.
A termékek jelölése körcímkéző géppel történik, mellyel lehetőség van booklet (lapozható) címke felhelyezésére is.
Az előírások szerinti speciális információkat (dátum, sarzs stb.) tintasugaras nyomtatással tüntetjük fel.

logo trans

Kik vagyunk?

Az Agro-Pack 96 Kft több év tapasztalattal rendelkezik folyékony növény védőszerek kiszerelésében és csomagolásában. Célunk a hazai növény védőszer piac meghatározó kiszerelőjeként működni és ezt a pozíciót hosszú távon megtartani. Cégünk legfontosabb értékei, amelyeket minden területen maximálisan szem előtt tart, a minőség, a megbízhatóság, a folyamatos innováció és a rugalmasság. Folyékony növényvédőszereket az 1 ml-es ampullától a 10 l-es kannáig csomagolunk.

Facebook